ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ

Sign in to your account
?
?
Recent Work

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Τον Μάϊο του 2015 αποκτήθηκε από την εταιρεία και εντάχθηκε στο στόλο της το Ε/Γ-Ο/Γ ανοικτού τύπου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» , Ν.Π. 10553.

 

Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» , ναυπηγήθηκε το έτος 2000 , διαθέτει δύο κύριες μηχανές CATERPILLAR 3412 , έχει μήκος 60 μ. πλάτος 14 μ. , και μπορεί να μεταφέρει 490 επιβάτες και 70 Ε.Ι.Χ..
Το νέο πλοίο, που αντικαθιστά στην γραμμή Πρίνου-Καβάλας το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ 6», διαθέτει πολυτελές σαλόνι επιβατών, πλέει με ταχύτητα 11,5 κόμβους με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και καλύπτει την απόσταση Πρίνου-Καβάλας σε 1 ώρα και 15 λεπτά.
Με την αγορά του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» , και του Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ» τον Ιανουάριο του ίδιου έτους , ολοκληρώθηκε ένα βασικό στάδιο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της εταιρείας που αποσκοπούσε στην συμπίεση του λειτουργικού κόστους των πλοίων, στην ομοιοτυπία των κύριων μηχανών και την θωράκισή της έναντι των γρήγορα μεταβαλλόμενων συνθηκών του ανταγωνισμού στις τοπικές πορθμειακές γραμμές.

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ