ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ

Sign in to your account
?
?

Τον Μάϊο του 2015 αποκτήθηκε από την εταιρεία και εντάχθηκε στο στόλο της το Ε/Γ-Ο/Γ ανοικτού τύπου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» , Ν.Π. 10553.

 

Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» , ναυπηγήθηκε το έτος 2000 , διαθέτει δύο κύριες μηχανές CATERPILLAR 3412 , έχει μήκος 60 μ. πλάτος 14 μ. , και μπορεί να μεταφέρει 490 επιβάτες και 70 Ε.Ι.Χ..
Το νέο πλοίο, που αντικαθιστά στην γραμμή Πρίνου-Καβάλας το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ 6», διαθέτει πολυτελές σαλόνι επιβατών, πλέει με ταχύτητα 11,5 κόμβους με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και καλύπτει την απόσταση Πρίνου-Καβάλας σε 1 ώρα και 15 λεπτά.
Με την αγορά του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» , και του Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ» τον Ιανουάριο του ίδιου έτους , ολοκληρώθηκε ένα βασικό στάδιο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος της εταιρείας που αποσκοπούσε στην συμπίεση του λειτουργικού κόστους των πλοίων, στην ομοιοτυπία των κύριων μηχανών και την θωράκισή της έναντι των γρήγορα μεταβαλλόμενων συνθηκών του ανταγωνισμού στις τοπικές πορθμειακές γραμμές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΑΝΕΘ ΑΕ είναι πιστοποιημένη ότι πληρεί και εφαρμόζει τις απαιτήσεις των διατάξεων της Διεθνούς Σύμβασης για την Ασφάλεια της Ανθρώπινης Ζωής στη Θάλασσα 1974, όπως τροποποιήθηκε και του κανονισμού 3051//95 της Ε.Ε.για την Ασφαλή Διαχείρηση των Ε/Γ-Ο/Γ ανοιχτού και κλειστού τύπου πλοίων όπως συμπληρώθηκε με τον κ.κ 179/98.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στόχος της Εταιρείας είναι η ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σε συνδυασμό με την ασφάλεια, τη συνέπεια εκτέλεσης των δρομολογίων και με την βελτίωση των συνθηκών διακίνησης, επιβατών και οχημάτων.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σεβασμός και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, με συνεχείς ελέγχους και σχολαστική τήρηση των διεθνών διατάξεων. Ειδική σήμανση σε καθορισμένα σημεία στα πλοία για την αποφυγή της απόρριψης άχρηστων αντικειμένων στη θάλασσα.
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ