ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ

Sign in to your account
?
?

Στις αρχές του 2015 εντάχθηκε στο στόλο της εταιρείας μας το αμφίπλωρο Ε/Γ-Ο/Γ ανοικτού τύπου «ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ» , Ν.Π. 11589.

Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ» , ναυπηγήθηκε το έτος 2008 , έχει μήκος 100 μ. πλάτος 18 μ. , μπορεί να μεταφέρει 860 επιβάτες και στα δύο γκαράζ που διαθέτει 190 Ε.Ι.Χ..

Διαθέτει τέσσερεις κύριες μηχανές CATERPILAR 3412 Ε και τέσσερα ελικοπηδάλια VETH που σε συνδυασμό με τις ναυπηγικές γραμμές του το καθιστούν ένα τα πιο γρήγορα πλοία στις τοπικές πορθμειακές γραμμές.
Η αγορά και η λειτουργική αναβάθμιση του πλοίου έγινε αποκλειστικά με κεφάλαια της εταιρείας στα πλαίσια του προγράμματος της Διοίκησης για ανανέωση του στόλου της .
Το πλοίο εκτελεί ήδη δρομολόγια στην γραμμή Θάσου-Κεραμωτής και αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την θέσης της εταιρείας μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΑΝΕΘ ΑΕ είναι πιστοποιημένη ότι πληρεί και εφαρμόζει τις απαιτήσεις των διατάξεων της Διεθνούς Σύμβασης για την Ασφάλεια της Ανθρώπινης Ζωής στη Θάλασσα 1974, όπως τροποποιήθηκε και του κανονισμού 3051//95 της Ε.Ε.για την Ασφαλή Διαχείρηση των Ε/Γ-Ο/Γ ανοιχτού και κλειστού τύπου πλοίων όπως συμπληρώθηκε με τον κ.κ 179/98.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στόχος της Εταιρείας είναι η ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σε συνδυασμό με την ασφάλεια, τη συνέπεια εκτέλεσης των δρομολογίων και με την βελτίωση των συνθηκών διακίνησης, επιβατών και οχημάτων.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σεβασμός και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, με συνεχείς ελέγχους και σχολαστική τήρηση των διεθνών διατάξεων. Ειδική σήμανση σε καθορισμένα σημεία στα πλοία για την αποφυγή της απόρριψης άχρηστων αντικειμένων στη θάλασσα.
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ