ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ

Sign in to your account
?
?

Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Θάσου Α.Ε. , ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , μετά την εφαρμογή του θερινού ωραρίου , την 14-3-2017, ζήτησε με έγγραφό της από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) του Υπουργείου Ναυτιλίας , την διεύρυνση του ωραρίου της απογευματινής ζώνης των δρομολογίων κατά τους μήνες Απρίλιο – Μάιο και Οκτώβριο , ώστε το τελευταίο δρομολόγιο της γραμμής Θάσου-Κεραμωτής να εκτελείται δύο ώρες αργότερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Το Σ.Α.Σ. με την 02/29-3-2017 απόφασή του απέρριψε το αίτημα διότι δεν είχε υποβληθεί παρόμοιο αίτημα και από την εταιρεία του κ. Φιλιάγκου.
Μετά από την απόρριψη του αρχικού αιτήματος , η ΑΝΕΘ και η Κοινοπραξία Πλοίων του κ. Μητσόπουλου, υπέβαλαν την 24-4-2017 εκ νέου αίτημα για την προσθήκη στην απογευματινή ζώνη ενός τουλάχιστον δρομολογίου (από Θάσο 20.30 από Κεραμωτή 21.30) , το οποίο θα εκτελείτο αναλογικά και εναλλάξ από όλα τα δρομολογημένα πλοία . Σύμφωνη γνώμη επ΄ αυτού εκφράστηκε και από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας. Η εταιρεία του κ. Φιλιάγκου αρνήθηκε να συναινέσει επ’ αυτού.
Δυστυχώς το Σ.Α.Σ. με την 03/04-5-2017 απόφασή του , απέρριψε εκ νέου το αίτημα της προσθήκης δρομολογίου .
Η Α.Ν.Ε.Θ εκφράζει την λύπη της για την συνεχιζόμενη , χωρίς δική της ευθύνη, ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και τις δυσμενείς συνθήκες που δημιουργούνται εξ αυτού του γεγονότος , στον εμπορικό κόσμο και τον τουρισμό του νησιού.

 

Θάσος 5/5/2017

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΑΝΕΘ ΑΕ είναι πιστοποιημένη ότι πληρεί και εφαρμόζει τις απαιτήσεις των διατάξεων της Διεθνούς Σύμβασης για την Ασφάλεια της Ανθρώπινης Ζωής στη Θάλασσα 1974, όπως τροποποιήθηκε και του κανονισμού 3051//95 της Ε.Ε.για την Ασφαλή Διαχείρηση των Ε/Γ-Ο/Γ ανοιχτού και κλειστού τύπου πλοίων όπως συμπληρώθηκε με τον κ.κ 179/98.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στόχος της Εταιρείας είναι η ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σε συνδυασμό με την ασφάλεια, τη συνέπεια εκτέλεσης των δρομολογίων και με την βελτίωση των συνθηκών διακίνησης, επιβατών και οχημάτων.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σεβασμός και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, με συνεχείς ελέγχους και σχολαστική τήρηση των διεθνών διατάξεων. Ειδική σήμανση σε καθορισμένα σημεία στα πλοία για την αποφυγή της απόρριψης άχρηστων αντικειμένων στη θάλασσα.
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ