ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ

Sign in to your account
?
?

Η  Α.Ν.Ε.Θ.  ανακοινώνει ότι  λόγω απρόβλεπτης βλάβης  Κ.Μ. του ε/γ-ο/γ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»  και απαγόρευσης του απόπλου του πλοίου από την Λιμενική Αρχή,  αναστέλλεται  προσωρινά η εκτέλεση των δρομολογίων του πλοίου στην γραμμή Πρίνου-Καβάλας.

Η   Α.Ν.Ε.Θ. λυπάται για την ένεκα ανωτέρας βίας  διακοπή των δρομολογίων  και καταβάλλει  κάθε προσπάθεια  για την γρήγορη αποκατάσταση της μηχανικής βλάβης και την επανένταξη  του πλοίου  στα καθημερινά του δρομολόγια.

  Θάσος   25/10/2017                                                                     Το Δ.Σ.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΑΝΕΘ ΑΕ είναι πιστοποιημένη ότι πληρεί και εφαρμόζει τις απαιτήσεις των διατάξεων της Διεθνούς Σύμβασης για την Ασφάλεια της Ανθρώπινης Ζωής στη Θάλασσα 1974, όπως τροποποιήθηκε και του κανονισμού 3051//95 της Ε.Ε.για την Ασφαλή Διαχείρηση των Ε/Γ-Ο/Γ ανοιχτού και κλειστού τύπου πλοίων όπως συμπληρώθηκε με τον κ.κ 179/98.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στόχος της Εταιρείας είναι η ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σε συνδυασμό με την ασφάλεια, τη συνέπεια εκτέλεσης των δρομολογίων και με την βελτίωση των συνθηκών διακίνησης, επιβατών και οχημάτων.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σεβασμός και προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, με συνεχείς ελέγχους και σχολαστική τήρηση των διεθνών διατάξεων. Ειδική σήμανση σε καθορισμένα σημεία στα πλοία για την αποφυγή της απόρριψης άχρηστων αντικειμένων στη θάλασσα.
ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ