ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ

Sign in to your account
?
?
Recent Work

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Θάσου Α.Ε. , ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , μετά την εφαρμογή του θερινού ωραρίου , την 14-3-2017, ζήτησε με έγγραφό της από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) του Υπουργείου Ναυτιλίας , την διεύρυνση του ωραρίου της απογευματινής ζώνης των δρομολογίων κατά τους μήνες Απρίλιο – Μάιο και Οκτώβριο , ώστε το τελευταίο δρομολόγιο της γραμμής Θάσου-Κεραμωτής να εκτελείται δύο ώρες αργότερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Το Σ.Α.Σ. με την 02/29-3-2017 απόφασή του απέρριψε το αίτημα διότι δεν είχε υποβληθεί παρόμοιο αίτημα και από την εταιρεία του κ. Φιλιάγκου.
Μετά από την απόρριψη του αρχικού αιτήματος , η ΑΝΕΘ και η Κοινοπραξία Πλοίων του κ. Μητσόπουλου, υπέβαλαν την 24-4-2017 εκ νέου αίτημα για την προσθήκη στην απογευματινή ζώνη ενός τουλάχιστον δρομολογίου (από Θάσο 20.30 από Κεραμωτή 21.30) , το οποίο θα εκτελείτο αναλογικά και εναλλάξ από όλα τα δρομολογημένα πλοία . Σύμφωνη γνώμη επ΄ αυτού εκφράστηκε και από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας. Η εταιρεία του κ. Φιλιάγκου αρνήθηκε να συναινέσει επ’ αυτού.
Δυστυχώς το Σ.Α.Σ. με την 03/04-5-2017 απόφασή του , απέρριψε εκ νέου το αίτημα της προσθήκης δρομολογίου .
Η Α.Ν.Ε.Θ εκφράζει την λύπη της για την συνεχιζόμενη , χωρίς δική της ευθύνη, ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και τις δυσμενείς συνθήκες που δημιουργούνται εξ αυτού του γεγονότος , στον εμπορικό κόσμο και τον τουρισμό του νησιού.

 

Θάσος 5/5/2017